Al 4 generaties verstand van lekker vlees

Jacco Rodenburg Vleuten keurslager wit

Slide background

Welkom bij Jacco & Inge Rodenburg

Slide background

Al 4 generaties verstand van lekker vlees

Slide background

De Dry-Aged specialist van Nederland

Slide background

Mooi mals en smaakvol rundvlees

Slide background

Vleeswaren uit eigen worstmakerij

Slide background

De lekkerste maaltijd vers voor u bereid

Slide background

Onbetwist uw Barbecuespecialist

Barbecuepakketten

Niets is fijner dan een mooie zomerdag afsluiten met een barbecue! Zijn jullie samen of verwacht je een grote groep? Eten er kinderen mee? Of mensen met een uitgesproken smaakvoorkeur? Wij bieden voor ieder wat wils. Kies uit onze speciale barbecue-pakketten. Of stel zelf een pakket samen. En vul die aan met onze dagverse salades en sauzen. Samen maken we er een heerlijke zomer van.  

BUURT PAKKET: A

1 Kipsaté stokje 

1 Varkenshaassaté

1 Runder Hamburger 

BUURT PAKKET: B

1 Gemarineerd Filetlapje 

1 Varkenshaas Shaslick 

1 Gemarineerde Speklap 

BUURT PAKKET: C

1 Drumstick (voorgegaard) 

1 Golfstick 

1 B.B.Q. Karbonade

PAKKET SPIESJES

1 Varkenshaas saté
1 Biefstukspies 
1 Kipsatéstokje 
1 Varkenshaas shaslick 
1 Golfstick 

PAKKET VLEUTERWEIDE

1 Runderhamburger 
1 Varkenshaas saté
1 Super Kipsaté 
1 stukje spare-rib 
1 Biefstukspies. 

Barbecuefolder 2019

Sinds 1901 is deze slagersfamilie al bezig met goede en beter verzorgde kwaliteit van uw vlees en vleeswaren. Nadat de winkel verhuisde vanuit de binnenstad van Utrecht naar Overvecht is de vierde generatie Rodenburg alweer sinds 2010 geopend in Vleuterweide en is het sinds een jaar mogelijk bijna alle specialiteiten ook vanuit huis via de webshop te bestellen!

Bestel in onze webshop

Bekijk ons complete barbecue assortiment in onze webshop. 

Vandaag voor 15:00 uur besteld, morgen afhalen tijdens de reguliere openingstijden.

Dry Aged beef, perfecte rijping

De Dry-aged methode ontstond in Amerika toen het geslachte buffelvlees getransporteerd werd. De buffels werden in wagons vervoerd in open lucht en daardoor verloor het vlees aan vochtigheid. Het vlees droogde dus op natuurlijke wijze. Deze methode bestaat uit droogrijping. Na het natuurlijke proces kreeg het vlees een heel donkere kleur, vergelijkbaar met gestold bloed. Deze zwarte laag is in werkelijkheid heel droog en zorgt voor bescherming en bewaring van de binnenkant van het vlees.

Zondag van 12:00 tot 17:00 uur geopend!

Jacco grillworst

Gegevens

Jacco Rodenburg
Middenburcht 15
3452MS Vleuten
T: 0302617977
F: 0302662010
E: Stuur een mail

Openingstijden

maandag
19-08
09:00 - 18:30
dinsdag
20-08
08:00 - 18:30
woensdag
21-08
08:00 - 18:30
donderdag
22-08
08:00 - 18:30
vrijdag
23-08
08:00 - 19:00
zaterdag
24-08
08:00 - 17:30
zondag
25-08
12:00 - 17:00

Webdesign & Fotografie door Keurweb.nl