Al 4 generaties verstand van lekker vlees

Jacco Rodenburg Vleuten wit

Welkom bij Jacco & Inge Rodenburg

Al 4 generaties verstand van lekker vlees

De Dry-Aged specialist van Nederland

Mooi mals en smaakvol rundvlees

Vleeswaren uit eigen worstmakerij

De lekkerste maaltijd vers voor u bereid

Onbetwist uw Barbecuespecialist

Wij wensen u smakelijke feestdagen en een gezond 2019!

Kerstfolder en kerst-website

Kalkoenen en gevulde kalkoen

Feestelijke borrelhapjes

Gourmet & fondue

Tijdens de feestdagen hebben wij een live gourmetshow! Dit betekent dat u niet van te voren hoeft te bestellen, wij staan met een groot team klaar om uw schotel naar wens klaar te maken. Uw schotel hoeft niet van te voren geproduceerd te worden; dit is verser voor u. U bent bij ons dus gegarandeerd van versheid.

Onze schalen zijn ca. 300 gram per persoon.

Gourmet standaard

  • kogelbiefstuk
  • varkenshaas
  • kipfilet
  • hamburgertjes
  • slavinkjes
  • spiesjes

€ 7,50 per persoon

Fondue standaard

  • kogelbiefstuk
  • varkenshaas
  • kipfilet
  • slavinkjes
  • gehaktballetjes

€ 7,50 per persoon

Chinese bouilon fondue

  • heel dun gesneden
  • kogelbiefstuk
  • kipfilet
  • varkenshaas
  • gehaktballetjes

€ 9,00 per persoon

Speciaal voor de feestdagen

Bekijk ook eens onze website over onze live gourmetshow

Zelf samenstellen

Naast de standaardschotel kunt u ook uw gourmet of fondue zelf samenstellen. U kunt kiezen uit een scala van producten welke wij los presenteren en welke apart in kleine bakjes in de door u gekozen hoeveelheid verpakken.

Voldoende voorraad

Vooraf uw gourmetvlees bestellen is bij uw Keurslager Rodenburg niet nodig, wij maken graag uw schotel ter plekke klaar. Wij hebben voldoende voorraad, supervers en klaar terwijl u wacht.

Kidsgourmet € 3,50 p.p.

  • 2 slavinkjes
  • 2 hamburgertjes
  • 2 kipfilets

Dry Aged beef, perfecte rijping

De Dry-aged methode ontstond in Amerika toen het geslachte buffelvlees getransporteerd werd. De buffels werden in wagons vervoerd in open lucht en daardoor verloor het vlees aan vochtigheid. Het vlees droogde dus op natuurlijke wijze. Deze methode bestaat uit droogrijping. Na het natuurlijke proces kreeg het vlees een heel donkere kleur, vergelijkbaar met gestold bloed. Deze zwarte laag is in werkelijkheid heel droog en zorgt voor bescherming en bewaring van de binnenkant van het vlees.

Zondag van 12:00 tot 17:00 uur geopend!

Jacco grillworst

Gegevens

Jacco Rodenburg
Middenburcht 15
3452MS Vleuten
T: 0302617977
F: 0302662010
E: Stuur een mail

Openingstijden

maandag
10-12
09:00 - 18:00
dinsdag
11-12
08:00 - 18:00
woensdag
12-12
08:00 - 18:00
donderdag
13-12
08:00 - 18:00
vrijdag
14-12
08:00 - 19:00
zaterdag
15-12
08:00 - 17:00
zondag
16-12
12:00 - 17:00

Webdesign & Fotografie door Keurweb.nl