Al 4 generaties verstand van lekker vlees

 Uw Slager Jacco Rodenburg, Vleuten

Slide background

Welkom bij Jacco & Inge Rodenburg

Slide background

Onbetwist uw rundvleesspecialist

Slide background

Al 4 generaties verstand van lekker vlees

Slide background

De Dry-Aged specialist van Nederland

Slide background

Mooi mals en smaakvol rundvlees

Slide background

Dagverse maaltijden uit eigen keuken

Voor de feestdagen graag online bestellen!

Gourmet kunt u dit jaar ook online bestellen. Liever een keus maken in de winkel? Ook dit jaar hebben wij weer een Live gourmetshow!

Wij wensen u smakelijke feestdagen en een gezond 2021!

Bestellen uw gourmet

Gevulde kalkoen & Wild

Heerlijke rollades

Gourmet & fondue

Tijdens de feestdagen hebben wij een live gourmetshow! Dit betekent dat u niet van te voren hoeft te bestellen, wij staan met een groot team klaar om uw schotel naar wens klaar te maken. Uw schotel hoeft niet van te voren geproduceerd te worden; dit is verser voor u. U bent bij ons dus gegarandeerd van versheid.

Onze schalen zijn ca. 300 gram per persoon.

Gourmet standaard

  • kogelbiefstuk
  • varkenshaas
  • kipfilet
  • hamburgertjes
  • slavinkjes
  • spiesjes

€ 8,50 per persoon

Fondue standaard

  • kogelbiefstuk
  • varkenshaas
  • kipfilet
  • slavinkjes
  • gehaktballetjes

€ 8,50 per persoon

Chinese bouilon fondue

  • heel dun gesneden
  • kogelbiefstuk
  • kipfilet
  • varkenshaas
  • gehaktballetjes

€ 9,00 per persoon

Zelf samenstellen

Naast de standaardschotel kunt u ook uw gourmet of fondue zelf samenstellen. U kunt kiezen uit een scala van producten welke wij los presenteren en welke apart in kleine bakjes in de door u gekozen hoeveelheid verpakken.

Live Gourmetshow met de feestdagen

Gourmet kunt u online bestellen of dit jaar ook weer in de winkel afhalen tijdens onze Live gourmetshow

Kidsgourmet € 3,50 p.p.

  • 2 slavinkjes
  • 2 hamburgertjes
  • 2 kipfilets

Dry Aged beef, perfecte rijping

De Dry-aged methode ontstond in Amerika toen het geslachte buffelvlees getransporteerd werd. De buffels werden in wagons vervoerd in open lucht en daardoor verloor het vlees aan vochtigheid. Het vlees droogde dus op natuurlijke wijze. Deze methode bestaat uit droogrijping. Na het natuurlijke proces kreeg het vlees een heel donkere kleur, vergelijkbaar met gestold bloed. Deze zwarte laag is in werkelijkheid heel droog en zorgt voor bescherming en bewaring van de binnenkant van het vlees.

Zondag van 12:00 tot 17:00 uur geopend!

US Rodenburg 24

Gegevens

Jacco Rodenburg
Middenburcht 15
3452MS Vleuten
T: 0302617977
F: 0302662010
E: Stuur een mail

Openingstijden

maandag
30-11
09:00 - 18:00
dinsdag
01-12
08:00 - 18:00
woensdag
02-12
08:00 - 18:00
donderdag
03-12
08:00 - 18:00
vrijdag
04-12
08:00 - 18:00
zaterdag
05-12
08:00 - 16:30
zondag
06-12
12:00 - 17:00

Webdesign & Fotografie door Keurweb.nl