Al 4 generaties verstand van lekker vlees

 Uw Slager Jacco Rodenburg, Vleuten

Slide background

Welkom bij Jacco & Inge Rodenburg

Slide background

Onbetwist uw rundvleesspecialist

Slide background

Al 4 generaties verstand van lekker vlees

Slide background

De Dry-Aged specialist van Nederland

Slide background

Mooi mals en smaakvol rundvlees

Slide background

Dagverse maaltijden uit eigen keuken

Aangepaste openingstijden kerst 2024

Zondag 22 december gesloten
Maandag 23 december 8:00 - 13:00
Dinsdag 24 december 8:00 - 13:00
Eerste & Tweede Kerstdag gesloten
Vrijdag 27 december 12:00 - 18:00
Oudjaarsdag 8:00 - 14:00
Nieuwjaarsdag gelsoten
Donderdag 2 januari 12:00 - 18:00

 

Tapasschotels

Tapas zijn kleine Spaanse hapjes waarvan er wel meer dan honderd soorten bestaan. Tapas zijn de culinaire weerslag van een gezellige en afwisselende levensstijl voor de hoofdmaaltijd. Tapeo of tapas eten is een dagelijks terugkerend Spaans ritueel dat plaatsvindt voor het middag- of avondeten. Gezien hun late etensuur, 14 uur in de namiddag of 22 uur 's avonds, kan men zich uren aan tapas wijden

Tapas Trio € 9,95

  • 3 soorten buitenlandse vleeswaren
  • 3 × 75 gr

Tapas Rondje € 27,95

  • Parmaham 
  • Serranoham
  • San danielle ham
  • Truffelsalami
  • Spianata
  • Sopressa
  • Milano

7 x 50 gram

Tapasrondje XL 32,95

7 soorten + saltufo

Saladeschotels

De lekkerste salades uit eigen keuken

Een echte specialiteit van het huis zijn onze salades. De salades worden bij ons in de slagerij gemaakt, afgegarneerd met de meest verse producten.

Huzarensalade 9,50 p.p.

Heerlijke huzarensalade uit eigen keuken met eigengemaakte vleeswaren met bijvoorbeeld; achterham, fricandeau, varkensrollade, gebraden kipfilet, paté, gebraden gehaktballetjes en rauwe ham.

vanaf 4 personen

Huzaren rundvleessalade

2.5 kilo salade

opgemaakt met ei en paprika

€ 42,50 per schaal

Dry Aged beef, perfecte rijping

De Dry-aged methode ontstond in Amerika toen het geslachte buffelvlees getransporteerd werd. De buffels werden in wagons vervoerd in open lucht en daardoor verloor het vlees aan vochtigheid. Het vlees droogde dus op natuurlijke wijze. Deze methode bestaat uit droogrijping. Na het natuurlijke proces kreeg het vlees een heel donkere kleur, vergelijkbaar met gestold bloed. Deze zwarte laag is in werkelijkheid heel droog en zorgt voor bescherming en bewaring van de binnenkant van het vlees.

US Rodenburg 24

Gegevens

Jacco Rodenburg
Middenburcht 15
3452MS Vleuten
T: 0302617977
F: 0302662010
E: Stuur een mail

Openingstijden

 

Maandag 11:00 - 17:45
Dinsdag 08:30 - 17:45
Woensdag 08:30 - 17:45
Donderdag 08:30 - 17:45
Vrijdag 08:00 - 17:45
Zaterdag 08:00 - 16:30
Zondag Gesloten

 

Webdesign & Fotografie door Keurweb.nl