Al 4 generaties verstand van lekker vlees

Jacco Rodenburg Vleuten wit

Welkom bij Jacco & Inge Rodenburg

Al 4 generaties verstand van lekker vlees

De Dry-Aged specialist van Nederland

Mooi mals en smaakvol rundvlees

Vleeswaren uit eigen worstmakerij

De lekkerste maaltijd vers voor u bereid

Onbetwist uw Barbecuespecialist

Wij wensen u smakelijke feestdagen en een gezond 2019!

Kerstfolder en kerst-website

Kalkoenen en gevulde kalkoen

Feestelijke borrelhapjes

Al ons vlees en onze vleeswaren zijn bewust gekozen!

De lekkerste kip, het mooiste Livar varkensvlees en bewust gekozen rundvlees.

Dry-Aged rundvlees

Polderhoen

Gildehoen

Livar varkensvlees

Vleeswaren uit eigen keuken

Eigen worstmakerij

Dry Aged beef, perfecte rijping

De Dry-aged methode ontstond in Amerika toen het geslachte buffelvlees getransporteerd werd. De buffels werden in wagons vervoerd in open lucht en daardoor verloor het vlees aan vochtigheid. Het vlees droogde dus op natuurlijke wijze. Deze methode bestaat uit droogrijping. Na het natuurlijke proces kreeg het vlees een heel donkere kleur, vergelijkbaar met gestold bloed. Deze zwarte laag is in werkelijkheid heel droog en zorgt voor bescherming en bewaring van de binnenkant van het vlees.

Zondag van 12:00 tot 17:00 uur geopend!

Jacco grillworst

Gegevens

Jacco Rodenburg
Middenburcht 15
3452MS Vleuten
T: 0302617977
F: 0302662010
E: Stuur een mail

Openingstijden

maandag
10-12
09:00 - 18:00
dinsdag
11-12
08:00 - 18:00
woensdag
12-12
08:00 - 18:00
donderdag
13-12
08:00 - 18:00
vrijdag
14-12
08:00 - 19:00
zaterdag
15-12
08:00 - 17:00
zondag
16-12
12:00 - 17:00

Webdesign & Fotografie door Keurweb.nl