Al 4 generaties verstand van lekker vlees

 Uw Slager Jacco Rodenburg, Vleuten

Slide background

Welkom bij Jacco & Inge Rodenburg

Slide background

Onbetwist uw rundvleesspecialist

Slide background

Al 4 generaties verstand van lekker vlees

Slide background

De Dry-Aged specialist van Nederland

Slide background

Mooi mals en smaakvol rundvlees

Slide background

Dagverse maaltijden uit eigen keuken

Bestellen uw gourmet

Gevulde kalkoen & Wild

Heerlijke rollades

Wij wensen u een gezond 2023!

Bestel uw kalkoen voor 10 december

Bestel uw gourmet voor 17 december

OUDJAARSDAG SLUITEN WIJ OM 14.00 UUR

WIJ ZIJN GESLOTEN VAN 1 TOT EN MET 4 JANUARI 2023

Donderdag 5 januari weer open van 9:00 - 17:30 uur!

Al ons vlees en onze vleeswaren zijn bewust gekozen!

De lekkerste kip, het mooiste Livar varkensvlees en bewust gekozen rundvlees.

Dry-Aged rundvlees

Polderhoen

Gildehoen

Livar varkensvlees

Vleeswaren uit eigen keuken

Eigen worstmakerij

Dry Aged beef, perfecte rijping

De Dry-aged methode ontstond in Amerika toen het geslachte buffelvlees getransporteerd werd. De buffels werden in wagons vervoerd in open lucht en daardoor verloor het vlees aan vochtigheid. Het vlees droogde dus op natuurlijke wijze. Deze methode bestaat uit droogrijping. Na het natuurlijke proces kreeg het vlees een heel donkere kleur, vergelijkbaar met gestold bloed. Deze zwarte laag is in werkelijkheid heel droog en zorgt voor bescherming en bewaring van de binnenkant van het vlees.

US Rodenburg 24

Gegevens

Jacco Rodenburg
Middenburcht 15
3452MS Vleuten
T: 0302617977
F: 0302662010
E: Stuur een mail

Openingstijden zomer

maandag
28-11
09:00 - 17:45
dinsdag
29-11
08:30 - 17:45
woensdag
30-11
08:30 - 17:45
donderdag
01-12
08:30 - 17:45
vrijdag
02-12
08:00 - 17:45
zaterdag
03-12
08:00 - 16:45
zondag
04-12
12:00 - 17:00

Webdesign & Fotografie door Keurweb.nl