Al 4 generaties verstand van lekker vlees

 Uw Slager Jacco Rodenburg, Vleuten

Slide background

Welkom bij Jacco & Inge Rodenburg

Slide background

Onbetwist uw rundvleesspecialist

Slide background

Al 4 generaties verstand van lekker vlees

Slide background

De Dry-Aged specialist van Nederland

Slide background

Mooi mals en smaakvol rundvlees

Slide background

Dagverse maaltijden uit eigen keuken

Al ons vlees en onze vleeswaren zijn bewust gekozen!

De lekkerste kip, het mooiste Livar varkensvlees en bewust gekozen rundvlees.

Dry-Aged rundvlees

Polderhoen

Gildehoen

Livar varkensvlees

Vleeswaren uit eigen keuken

Eigen worstmakerij

Dry Aged beef, perfecte rijping

De Dry-aged methode ontstond in Amerika toen het geslachte buffelvlees getransporteerd werd. De buffels werden in wagons vervoerd in open lucht en daardoor verloor het vlees aan vochtigheid. Het vlees droogde dus op natuurlijke wijze. Deze methode bestaat uit droogrijping. Na het natuurlijke proces kreeg het vlees een heel donkere kleur, vergelijkbaar met gestold bloed. Deze zwarte laag is in werkelijkheid heel droog en zorgt voor bescherming en bewaring van de binnenkant van het vlees.

US Rodenburg 24

Gegevens

Jacco Rodenburg
Middenburcht 15
3452MS Vleuten
T: 0302617977
F: 0302662010
E: Stuur een mail

Openingstijden

maandag
22-02
10:00 - 17:30
dinsdag
23-02
09:00 - 17:30
woensdag
24-02
09:00 - 17:30
donderdag
25-02
09:00 - 17:30
vrijdag
26-02
08:00 - 18:00
zaterdag
27-02
08:00 - 17:00
zondag
28-02
Gesloten

Webdesign & Fotografie door Keurweb.nl