Al 4 generaties verstand van lekker vlees

Jacco Rodenburg Vleuten wit

Welkom bij Jacco & Inge Rodenburg

Al 4 generaties verstand van lekker vlees

De Dry-Aged specialist van Nederland

Mooi mals en smaakvol rundvlees

Vleeswaren uit eigen worstmakerij

De lekkerste maaltijd vers voor u bereid

Onbetwist uw Barbecuespecialist

Wij wensen u smakelijke feestdagen en een gezond 2019!

Kerstfolder en kerst-website

Kalkoenen en gevulde kalkoen

Feestelijke borrelhapjes

Livar (Limburgs varken)

Sinds het Livarvarken in 1999 door vijf Limburgse varkensboeren is bedacht heeft het varken altijd in het teken gestaan van een onderscheidende smaak en vleeskwaliteit en een vorm van dierhouderij die rekening houdt met het natuurlijke gedrag en leefomgeving van het varken dat zich uit in maximaal dierenwelzijn.

Smaak als beloning voor goede zorg

Het Livarvlees onderscheidt zich ook qua smaak sterk van andere soorten varkensvlees. Het vlees is rijper en doorregen met vet. Vet is de smaakdrager van vlees en geeft het Livarvlees een sterke, aangename en natuurlijke smaak. Bovendien kent het bij de bereiding nauwelijks gewichtsverlies (normaal varkensvlees verliest al gauw een kwart aan gewicht, Livarvlees slechts acht procent), waardoor het vlees zeer mals en sappig blijft.

Dierenwelzijn

Het welzijn van de dieren is voor Livar heel belangrijk. Niet alleen omdat dat goed is voor het dier maar ook omdat dit de vleeskwaliteit ten goede komt. Een varken dat haar hele leven in alle rust en ruimte heeft kunnen rondscharrelen heeft nauwelijks stress ervaren. 

Daarom kunnen alle Livarvarkens buiten rondscharrelen in een uitloop met wroetgelegenheid. Binnen hebben de varkens onbeperkt voer en drinkwater tot hun beschikking en hebben ze een groot bed van stro. De varkens mogen zelf weten of ze buiten of binnen willen liggen.

Geselecteerd Livar specialist

Wij behoren tot een klein en streng geselecteerd gezelschap van vakmensen dat 'geselecteerd Livar specialist' is. En daar zijn we trots op! Livarvlees is niet overal verkrijgbaar. Om een breed assortiment van het bijzondere varkensvlees te mogen aanbieden dienen specialisten voldoende kennis te hebben van het Livar varken, haar leefwijze en haar rijke historie. Bovendien moet de specialist alles weten van het op ambachtelijke wijze verwerken van het vlees tot kwalitatieve en mooie producten. Om die kennis te bezitten zijn wij onder andere op bezoek geweest bij Abdij Lilbosch in Echt.

Ontdek de wereld van Livar

Vraag naar ons Livar assortiment en proef het verschil.  Bezoek ook www.livar.nl voor meer informatie.

Dry Aged beef, perfecte rijping

De Dry-aged methode ontstond in Amerika toen het geslachte buffelvlees getransporteerd werd. De buffels werden in wagons vervoerd in open lucht en daardoor verloor het vlees aan vochtigheid. Het vlees droogde dus op natuurlijke wijze. Deze methode bestaat uit droogrijping. Na het natuurlijke proces kreeg het vlees een heel donkere kleur, vergelijkbaar met gestold bloed. Deze zwarte laag is in werkelijkheid heel droog en zorgt voor bescherming en bewaring van de binnenkant van het vlees.

Zondag van 12:00 tot 17:00 uur geopend!

Jacco grillworst

Gegevens

Jacco Rodenburg
Middenburcht 15
3452MS Vleuten
T: 0302617977
F: 0302662010
E: Stuur een mail

Openingstijden

maandag
10-12
09:00 - 18:00
dinsdag
11-12
08:00 - 18:00
woensdag
12-12
08:00 - 18:00
donderdag
13-12
08:00 - 18:00
vrijdag
14-12
08:00 - 19:00
zaterdag
15-12
08:00 - 17:00
zondag
16-12
12:00 - 17:00

Webdesign & Fotografie door Keurweb.nl