Al 4 generaties verstand van lekker vlees

 Uw Slager Jacco Rodenburg, Vleuten

Slide background

Welkom bij Jacco & Inge Rodenburg

Slide background

Onbetwist uw rundvleesspecialist

Slide background

Al 4 generaties verstand van lekker vlees

Slide background

De Dry-Aged specialist van Nederland

Slide background

Mooi mals en smaakvol rundvlees

Slide background

Dagverse maaltijden uit eigen keuken

Aangepaste openingstijden kerst 2024

Zondag 22 december gesloten
Maandag 23 december 8:00 - 13:00
Dinsdag 24 december 8:00 - 13:00
Eerste & Tweede Kerstdag gesloten
Vrijdag 27 december 12:00 - 18:00
Oudjaarsdag 8:00 - 14:00
Nieuwjaarsdag gelsoten
Donderdag 2 januari 12:00 - 18:00

 

Vleeswaren uit eigen worstmakerij

Op een broodje, tussendoor of als onderdeel van de maaltijd, vleeswaren smaken altijd. Je proeft gewoon de passie van onze worstmaker. Dat begint met de grond- en hulpstoffen: alleen de beste kwaliteit is goed genoeg. En de recepten ontwikkelt hij gewoon zelf. In zijn eigen worstmakerij.

Vleeswaren uit eigen keuken

Al 4 generaties blinken wij uit in het maken en bereiden van eigengemaakte vleeswaren zoals Kalfsrollade, Pastrami en Italiaanse Dariorollade. Deze maken wij klaar in de oven of op de keramische barbecue voor de deur.

Wij snijden vers voor u voor om u snel te kunnen bedienen, maar kunnen ook per direct ieder gewenst gewicht voor u afsnijden.

Buitenlandse vleeswaren

Heeft u onze buitenlandse vleeswaren al geproefd? Wij durven onszelf best specialist te noemen. Vooral de droge worstsoorten en vleeswaren zijn een streling voor de tong. Ouderwetse kwaliteitsproducten die op natuurlijke wijze gerijpt en gedroogd zijn. Kom gerust eens langs en wij vertellen u er alles over en natuurlijk laten we u proeven. Want de smaak zegt meer dan duizend woorden.

Een greep uit ons assortiment:

  • Parmaham met kroon (12 mnd gerijpt)
  • San Daniele (24 mnd gerijpt)
  • Serranoham (11 mnd gerijpt)
  • Jamon iberico
  • Sopressa
  • Pancetta
  • Salami milanese
  • Spianata romana
  • truffelsalami
  • Cacciatore
  • Negronetto
  • Saltufo

Dry Aged beef, perfecte rijping

De Dry-aged methode ontstond in Amerika toen het geslachte buffelvlees getransporteerd werd. De buffels werden in wagons vervoerd in open lucht en daardoor verloor het vlees aan vochtigheid. Het vlees droogde dus op natuurlijke wijze. Deze methode bestaat uit droogrijping. Na het natuurlijke proces kreeg het vlees een heel donkere kleur, vergelijkbaar met gestold bloed. Deze zwarte laag is in werkelijkheid heel droog en zorgt voor bescherming en bewaring van de binnenkant van het vlees.

US Rodenburg 24

Gegevens

Jacco Rodenburg
Middenburcht 15
3452MS Vleuten
T: 0302617977
F: 0302662010
E: Stuur een mail

Openingstijden

 

Maandag 11:00 - 17:45
Dinsdag 08:30 - 17:45
Woensdag 08:30 - 17:45
Donderdag 08:30 - 17:45
Vrijdag 08:00 - 17:45
Zaterdag 08:00 - 16:30
Zondag Gesloten

 

Webdesign & Fotografie door Keurweb.nl