Vleeswaren uit eigen worstmakerij
Op een broodje, tussendoor of als onderdeel van de maaltijd, vleeswaren smaken altijd. Je proeft gewoon de passie van onze worstmaker. Dat begint met de grond- en hulpstoffen: alleen de beste kwaliteit is goed genoeg. En de recepten ontwikkelt hij gewoon zelf. In zijn eigen worstmakerij.
Vleeswaren uit eigen keuken
Al 4 generaties blinken wij uit in het maken en bereiden van eigengemaakte vleeswaren zoals Kalfsrollade, Pastrami en Italiaanse Dariorollade. Deze maken wij klaar in de oven of op de keramische barbecue voor de deur.
Wij snijden vers voor u voor om u snel te kunnen bedienen, maar kunnen ook per direct ieder gewenst gewicht voor u afsnijden.
Buitenlandse vleeswaren
Heeft u onze buitenlandse vleeswaren al geproefd? Wij durven onszelf best specialist te noemen. Vooral de droge worstsoorten en vleeswaren zijn een streling voor de tong. Ouderwetse kwaliteitsproducten die op natuurlijke wijze gerijpt en gedroogd zijn. Kom gerust eens langs en wij vertellen u er alles over en natuurlijk laten we u proeven. Want de smaak zegt meer dan duizend woorden.
Een greep uit ons assortiment:
- Parmaham met kroon (12 mnd gerijpt)
- San Daniele (24 mnd gerijpt)
- Serranoham (11 mnd gerijpt)
- Jamon iberico
- Sopressa
- Pancetta
- Salami milanese
- Spianata romana
- truffelsalami
- Cacciatore
- Negronetto
- Saltufo