Al 4 generaties verstand van lekker vlees

 Uw Slager Jacco Rodenburg, Vleuten

Slide background

Welkom bij Jacco & Inge Rodenburg

Slide background

Onbetwist uw rundvleesspecialist

Slide background

Al 4 generaties verstand van lekker vlees

Slide background

De Dry-Aged specialist van Nederland

Slide background

Mooi mals en smaakvol rundvlees

Slide background

Dagverse maaltijden uit eigen keuken

Worstmakerij

Het worst maken heeft bij alle vier de generaties Rodenburg een belangrijke bijdrage geleverd aan het succes van ons familiebedrijf. In 1901 had mijn overgrootvader al een worstmakerij, en maakte vele worstsoorten dus zelf. Hij werd hierbij geholpen door zijn vrouw, die hier heel bekwaam in was. Ons grote geheim: wij gebruiken altijd verse grondstoffen en ook ons vast kruidenrecept.

De worstsoorten die wij zelf maken

  • Gekookte worst
  • Leverworst (lichte en donkere)
  • Rookworst (fijn, grof, donker)
  • Verse worst (rund en varken)
  • Hammen (natuurlijk onze beenham)
  • Grillworst (de absolute topper)

Dry Aged beef, perfecte rijping

De Dry-aged methode ontstond in Amerika toen het geslachte buffelvlees getransporteerd werd. De buffels werden in wagons vervoerd in open lucht en daardoor verloor het vlees aan vochtigheid. Het vlees droogde dus op natuurlijke wijze. Deze methode bestaat uit droogrijping. Na het natuurlijke proces kreeg het vlees een heel donkere kleur, vergelijkbaar met gestold bloed. Deze zwarte laag is in werkelijkheid heel droog en zorgt voor bescherming en bewaring van de binnenkant van het vlees.

US Rodenburg 24

Gegevens

Jacco Rodenburg
Middenburcht 15
3452MS Vleuten
T: 0302617977
F: 0302662010
E: Stuur een mail

Openingstijden

 

Maandag 11:00 - 17:45
Dinsdag 08:30 - 17:45
Woensdag 08:30 - 17:45
Donderdag 08:30 - 17:45
Vrijdag 08:00 - 17:45
Zaterdag 08:00 - 16:30
Zondag Gesloten

 

Webdesign & Fotografie door Keurweb.nl