Al 4 generaties verstand van lekker vlees

Jacco Rodenburg Vleuten wit

Welkom bij Jacco & Inge Rodenburg

Al 4 generaties verstand van lekker vlees

De Dry-Aged specialist van Nederland

Mooi mals en smaakvol rundvlees

Vleeswaren uit eigen worstmakerij

De lekkerste maaltijd vers voor u bereid

Onbetwist uw Barbecuespecialist

Wij wensen u smakelijke feestdagen en een gezond 2019!

Kerstfolder en kerst-website

Kalkoenen en gevulde kalkoen

Feestelijke borrelhapjes

Al 4 generaties Verstand Van Lekker Vlees!

W.H. Rodenburg

WH rodenburgDe slagerij is in 1901 gestart door W.H. Rodenburg, mijn overgroot opa. De winkel was gevestigd in de Oude Daalstraat. Door de jaren heen zijn er enkele verbouwingen geweest om meer ruimte in de winkel te creëren.

Jacob Rodenburg

Jacob rodenburgOp 1 maart 1932 is de slagerij overgenomen door mijn opa, Jacob Rodenburg, dit was de tweede generatie. Hij was zeer actief bezig in verenigingen. Zo was hij bijvoorbeeld lid van de Utrechtse Slagers Organisatie. Deze trend heeft zich voortgezet.

Willem-Jan Rodenburg

WillemJacob Rodenburg heeft zijn werkzaamheden op 1 januari 1962 overgegeven aan zijn zoon Willem-Jan Rodenburg, mijn vader. Alweer de derde generatie. Op 21 november 1968 opende mijn vader een compleet nieuwe slagerij op de Andesdreef.

Jacco Rodenburg

In 1990 ben ik samen met mijn ouders een VOF begonnen. Ik, Jacco Rodenburg, ben al weer de vierde generatie op rij. Op 1 juli 1998 heb ik definitief de slagerij van mijn ouders overgenomen. Samen met mijn vrouw Inge Rodenburg zijn wij in 2010 verhuisd naar Vleuterweide.

Hofleverancier & Keurslager

HofleverancierIn 2001 bestond de slagerij 100 jaar. In 2003 zijn wij hofleverancier geworden. Hofleverancier betekent niet direct dat je producten aan het hof levert. Het is meer een titel die je krijgt. Het staat voor bewezen kwaliteit, soliditeit en continuïteit van een onderneming. Kijk ook op www.hofleverancier.nu  In oktober 2003 is de winkel volledig vernieuwd. Wij zijn toen Keurslager geworden. Keurslager is een merk dat staat voor hoogwaardige kwaliteit, betrouwbaar ambachtelijk vakmanschap en een hoge mate van klantvriendelijkheid.

Dry Aged beef, perfecte rijping

De Dry-aged methode ontstond in Amerika toen het geslachte buffelvlees getransporteerd werd. De buffels werden in wagons vervoerd in open lucht en daardoor verloor het vlees aan vochtigheid. Het vlees droogde dus op natuurlijke wijze. Deze methode bestaat uit droogrijping. Na het natuurlijke proces kreeg het vlees een heel donkere kleur, vergelijkbaar met gestold bloed. Deze zwarte laag is in werkelijkheid heel droog en zorgt voor bescherming en bewaring van de binnenkant van het vlees.

Zondag van 12:00 tot 17:00 uur geopend!

Jacco grillworst

Gegevens

Jacco Rodenburg
Middenburcht 15
3452MS Vleuten
T: 0302617977
F: 0302662010
E: Stuur een mail

Openingstijden

maandag
10-12
09:00 - 18:00
dinsdag
11-12
08:00 - 18:00
woensdag
12-12
08:00 - 18:00
donderdag
13-12
08:00 - 18:00
vrijdag
14-12
08:00 - 19:00
zaterdag
15-12
08:00 - 17:00
zondag
16-12
12:00 - 17:00

Webdesign & Fotografie door Keurweb.nl