Al 4 generaties verstand van lekker vlees

 Uw Slager Jacco Rodenburg, Vleuten

Slide background

Welkom bij Jacco & Inge Rodenburg

Slide background

Onbetwist uw rundvleesspecialist

Slide background

Al 4 generaties verstand van lekker vlees

Slide background

De Dry-Aged specialist van Nederland

Slide background

Mooi mals en smaakvol rundvlees

Slide background

Dagverse maaltijden uit eigen keuken

Al 4 generaties Verstand Van Lekker Vlees!

W.H. Rodenburg

WH rodenburgDe slagerij is in 1901 gestart door W.H. Rodenburg, mijn overgroot opa. De winkel was gevestigd in de Oude Daalstraat. Door de jaren heen zijn er enkele verbouwingen geweest om meer ruimte in de winkel te creëren.

Jacob Rodenburg

Jacob rodenburgOp 1 maart 1932 is de slagerij overgenomen door mijn opa, Jacob Rodenburg, dit was de tweede generatie. Hij was zeer actief bezig in verenigingen. Zo was hij bijvoorbeeld lid van de Utrechtse Slagers Organisatie. Deze trend heeft zich voortgezet.

Willem-Jan Rodenburg

WillemJacob Rodenburg heeft zijn werkzaamheden op 1 januari 1962 overgegeven aan zijn zoon Willem-Jan Rodenburg, mijn vader. Alweer de derde generatie. Op 21 november 1968 opende mijn vader een compleet nieuwe slagerij op de Andesdreef.

Jacco Rodenburg

In 1990 ben ik samen met mijn ouders een VOF begonnen. Ik, Jacco Rodenburg, ben al weer de vierde generatie op rij. Op 1 juli 1998 heb ik definitief de slagerij van mijn ouders overgenomen. Samen met mijn vrouw Inge Rodenburg zijn wij in 2010 verhuisd naar Vleuterweide.

Hofleverancier

HofleverancierIn 2001 bestond de slagerij 100 jaar. In 2003 zijn wij hofleverancier geworden. Hofleverancier betekent niet direct dat je producten aan het hof levert. Het is meer een titel die je krijgt. Het staat voor bewezen kwaliteit, soliditeit en continuïteit van een onderneming. Kijk ook op www.hofleverancier.nu  In oktober 2003 is de winkel volledig vernieuwd.

Dry Aged beef, perfecte rijping

De Dry-aged methode ontstond in Amerika toen het geslachte buffelvlees getransporteerd werd. De buffels werden in wagons vervoerd in open lucht en daardoor verloor het vlees aan vochtigheid. Het vlees droogde dus op natuurlijke wijze. Deze methode bestaat uit droogrijping. Na het natuurlijke proces kreeg het vlees een heel donkere kleur, vergelijkbaar met gestold bloed. Deze zwarte laag is in werkelijkheid heel droog en zorgt voor bescherming en bewaring van de binnenkant van het vlees.

US Rodenburg 24

Gegevens

Jacco Rodenburg
Middenburcht 15
3452MS Vleuten
T: 0302617977
F: 0302662010
E: Stuur een mail

Openingstijden

 

Maandag 11:00 - 17:45
Dinsdag 08:30 - 17:45
Woensdag 08:30 - 17:45
Donderdag 08:30 - 17:45
Vrijdag 08:00 - 17:45
Zaterdag 08:00 - 16:30
Zondag Gesloten

 

Webdesign & Fotografie door Keurweb.nl